Nieuwsbrief


 

Contact

Een evenement van Nederland Zingt Mee kan als apart evenement of als onderdeel van andere (meerdaagse) activiteiten worden geboekt. De naam van het plaatselijke zangfestijn wordt gevormd uit de naam van de gemeente met de toevoeging Zingt Mee en is daarmee uniek. Zo bestaan inmiddels de namen Vlissingen Zingt Mee, Oss Zingt Mee en Rotterdam Zingt Mee.

Wij kunnen zorgen voor onder andere een professionele band, de presentator, het geluid en belichting op het podium, de gratis krant met alle liedteksten en eventueel de correcte afwikkeling van auteursrechten. Inbreng van de lokale en plaatselijke organisatie wordt door ons op prijs gesteld.

Nederland Zingt Mee is ook inzetbaar voor de vrolijke noten op uw bedrijfsevenement of personeelsfeest, denk aan de naam van uw bedrijf met de toevoeging Zingt!

Uiteraard denken wij graag mee over een passend aanbod.

Wij zijn te bereiken via onderstaand contactformulier en mailadres.


Het format en logo van Nederland Zingt Mee zijn wettig gedeponeerd en auteursrechtelijk beschermd. Deze website en alle informatie hierop zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Nederland Zingt Mee en mag op geen enkele wijze en in welke mediavorm dan ook worden gekopieerd, gepubliceerd of gebruikt.