Nieuwsbrief


 

Nieuws

Nederland Zingt Mee 2009 trapt af met zingende Jorritsma! - persbericht - 28.04.2009 14:00

Nederland Zingt Mee 2009
Op woensdag 29 april zal de eerste gratis toegankelijke editie van Nederland Zingt Mee, het zangfestijn ‘Almere Zingt’, door de burgemeester Annemarie Jorritsma zingend op de Esplanade te Almere worden geopend!

Nederland Zingt Mee
Na het succes van vorig jaar van Weert Zingt, Den Bosch Zingt, Vlissingen Zingt en Tilburg Zingt, met ruim 18.000 bezoekers breidt Nederland Zingt Mee dit jaar uit en zullen er nog vele plaatsen volgen…
Een combinatie van pretentieloos amusement en een stukje idealisme, de saamhorigheid bevorderen ongeacht ras, geloof, sekse of leeftijd dat is het doel van de evenementen van Nederland Zingt Mee. Het zangfestijn is bedoeld voor iedereen die graag zingt, van jong tot oud. En wie doet dat nu niet? Zingen maakt blij en vrolijk.

Het publiek is de ster!
Een editie van Nederland Zingt Mee begint met een optreden van een live-band zodat u al vrijblijvend kunt meezingen. Tijdens het hoofdgedeelte van het evenement neemt een groep van ‘voorzangers’ plaats op het podium. De podiumzangers zetten de toon en zijn de sfeermakers. De stemmen mogen best ongeschoold zijn. Net als het publiek krijgen zij de krant met alle liedteksten. De presentator kondigt de liedjes aan, leidt het evenement; publiek en podiumzangers kunnen luidkeels samen meezingen met de originele nummers. Niemand zingt solo! Om de lokale binding met een plaats te onderstrepen bestaan de podiumzangers uit lokale sportverenigingen, zangkoren of vriendenclubs.

Nederland Zingt Mee Tour 2009

29 april – Almere – Esplanade - 18.00 uur
29 april – Tilburg – Koningsplein - 20.30 uur
5 mei – Weert – Markt - 19.00 uur
7 juni - Den Bosch – Parade - 17.00 uur
27 juni – Leeuwarden – Oldehoofsterkerkhof - 19.30 uur
3 juli – Haarlem - Grote Markt- 19.30 uur
16 juli – Goes – Markt - 19.30 uur
30 juli – Enschede – Markt - 19.30 uur
8 augustus – Vlissingen – Bellamypark - 19.45 uur

 

« Terug