Nieuwsbrief


 

Nieuws

persbericht - Rotterdam Zingt!- 10 april 2012 10.04.2012 15:00

PERSBERICHT – DINSDAG 10 APRIL 2012
_______________________________________________________________________________

Rotterdam Zingt! Zing je (weer) mee?

Op zaterdag 21 juli 2012 vindt vanaf 19.00 uur de tweede editie van het gratis toegankelijke meezingevenement ‘Rotterdam Zingt’ op het Grotekerkplein bij de Laurenskerk plaats.

‘Rotterdam Zingt’ is een meezingfeest voor iedereen die graag zingt, van jong tot oud.
De formule van het festival is even simpel als doeltreffend: de teksten worden geprojecteerd en de liedjes worden luidkeels meegezongen door de podiumzangers alias sfeermakers op het podium en het publiek.

Niemand zingt solo! Van de Stones tot Diep in mijn hart, van You’ll never walk alone tot Tom Jones. En dit alles onder het motto: of je nu zuiver zingt of vals, maakt niet uit, van samen zingen word je blij!

Het enige doel van ‘Rotterdam Zingt’ is, mensen bij elkaar brengen en ze een geweldig leuke avond bezorgen. Meezingen met Rotterdamse, Nederlandse en bekende internationale liedjes onder het genot van een drankje. Het samen zijn, het samen zingen, het samen gezellig hebben en daardoor een band creëren.
Een band tussen Rotterdammers en bezoekers van buitenaf, ongeacht hun leeftijd, afkomst, geloof of sekse.

‘Rotterdam Zingt’ wordt georganiseerd door de Stichting Nederland Zingt Mee. De eerste editie van dit vermakelijke zangfestijn was in juli 2010 en trok 3.000 bezoekers.

Het concept werkt overal: mensen houden van zingen, maar hebben er weinig gelegenheid toe. Maar tussen enkele duizenden anderen valt de gêne weg en durft iedereen mee te zingen.

‘Rotterdam Zingt’, het evenement waarbij het publiek de ster van de avond is!

Rotterdam Zingt
Zaterdag 21 juli 2012 - 19.00 uur
Grotekerkplein bij de Laurenskerk
Rotterdam
www.nederlandzingtmee.nl

 

« Terug