Nieuwsbrief


 

Nieuws

Nederland Zingt Mee met de Loco Loco Discoshow 01.12.2010 11:00

Nederland Zingt Mee met de Loco Loco Discoshow

Een samenwerking tussen de, voor alle festivalgangers welbekende, Loco Loco Discoshow en de organisatie Nederland Zingt Mee, die dit concept sinds 2008 succesvol organiseert, met duizenden bezoekers van Goes tot Leeuwarden en van Rotterdam tot het Lowlands festival. Zie voor meer informatie en sfeerbeelden:
http://www.locolocodiscoshow.nl en www.nederlandzingtmee.nl.

De formule van het op maat geschreven 1,5 uur durend zangspektakel is even simpel als doeltreffend: de teksten worden geprojecteerd op grote schermen en o.l.v. de Loco Loco Discoshow worden de liedjes luidkeels meegezongen door het publiek en de (onervaren) podiumzangers alias sfeermakers op het podium.
Om de lokale binding te onderstrepen bestaan deze zich van tevoren aangemelde sfeermakers uit; leden van diverse (sport)verenigingen, koren, clubs en/of inwoners van de gemeente en omgeving waar het evenement plaatsvindt.
Indien het evenement een onderdeel betreft van een festival of een bedrijfsfeest, bestaan de podiumzangers uit vooraf aangemelde festivalbezoekers of uit werknemers van het bedrijf.
Voor een extra vrolijke noot op het podium dragen de podiumzangers allemaal een speciaal fleurig Nederland Zingt Mee T-shirt.

Niemand zingt solo! De Loco Loco Discoshow schiet het publiek als een flipperbal heen en weer tussen alle muziekstijlen, verrassende feestplaten en vette partyknallers; van Nirvana tot Abba, van Frans tot Anouk. En dit alles onder het motto: of je nu zuiver zingt of vals, maakt niet uit, van samen zingen word je blij!

Uiteraard wordt er niet alleen gezongen. Als ongekroonde koningen van het onbezonnen dansfeest, maken de heren van de Loco Loco Discoshow het feest compleet met een aantal interactieve spelonderdelen, waaronder de immens populaire sambaballen wedstrijd.

Het samen zijn, het samen zingen, het samen dansen, het samen lol hebben en daardoor een ongelofelijke sfeer van saamhorigheid creëren.
Een band tussen alle bezoekers, ongeacht leeftijd, afkomst, geloof of sekse.

Het spektakel is bedoeld voor alle mensen die graag zingen. En wie doet dat nu niet? Onder de douche, met de radio op het werk of neuriënd in de auto. Dus spoel je keel, trek je stembanden strak en zing mee uit volle borst!
N.B. Het concept werkt overal: tussen enkele honderden of zelfs duizenden anderen valt de gêne weg en durft iedereen mee te zingen.

Een regulier optreden omvat onderstaande;
• De Loco Loco Discoshow
• VJ (verzorgt de teksten en beelden)
• Werving, selectie en begeleiding 40 podiumzangers/sfeermakers
• 40 meezingboekjes
• Exclusieve meezing t shirts voor podiumzangers en relaties
• Vrolijke attributen t.b.v. podiumzangers
• Genereren van extra publiciteit, nieuwsbrieven en persberichten
• Productie- en conceptkosten

« Terug