Nieuwsbrief


 

Pers

Den Bosch Zingt

Zingende start van Bossche zomer 09.04.2009 17:00

Zingende start van Bossche zomer - Den Bosch Zingt - Zondag 7 juni 2009 - Parade 17.00 uur - Toegang gratis.

Vorig jaar vond op zondag 1 juni op de Parade in ‘s-Hertogenbosch de 1e editie plaats van Den Bosch Zingt. En met succes. Onder een strak blauwe lucht en onder de rook van de Sint Jan werd door ruim 4.000 enthousiaste bezoekers luidkeels en uit volle borst gezongen. Dit jaar vindt het samenzangspektakel plaats op zondag 7 juni, wederom op de Parade en aansluitend aan de koopzondag.

 

Niet meezingen is geen optie - Brabants Dagblad - 03.12.2008 15:28

DEN BOSCH - Toch een beetje voor schut om op een doorsnee zondagmiddag volop mee te gaan staan brallen met 4000 zangers die er overduidelijk ook nog in moeten komen. Maar na een liedje of drie maakt het Juultje Alders (23) niet meer uit. Weg schroom, kom maar door met die meezingers! Hard, zacht, in de maat, zo vals als een kraai of als volleerde zanger, de Parade gaat los bij de eerste editie van Den Bosch Zingt. Elk nummer wat uitbundiger.

Plebaan van Rossem voorzanger op de Parade bij Den Bosch Zingt - 15.05.2008 00:00

DEN BOSCH - Geertjan van Rossem, de plebaan van de Sint-Jan, is op zondag 1 juni een van de voorzangers op het podium van 'Den Bosch Zingt'. Voor dit gratis openlucht meezingevenement op de Parade, dat voor de eerste keer wordt gehouden, zijn veertig liedjes geselecteerd. Inmiddels hebben zich 21 'voorzangers' beschikbaar gesteld, onder wie de plebaan.

« vorige 1 volgende »

« Terug