Rotterdam Zingt

Rotterdam Zingt is hét gratis toegankelijke meezingevenement van Rotterdam.
Op zaterdag 21 juli 2018 is het tijd voor de zevende editie van Rotterdam Zingt. Het evenement start om 19:00 uur op het Grotekerkplein. Toegang is gratis! Bekijk hier de foto’s van Rotterdam Zingt 2017. Lees ook het artikel dat het AD publiceerde over het evenement.

Meezingen met bekende liedjes met een drankje in de hand. Van jong tot oud. Of je nu zuiver zingt of vals dat maakt niet uit. Van samen zingen word je blij! Dat is zelfs wetenschappelijk bewezen. Ook de komende editie zullen er weer populaire meezingers op het programma staan. En iedereen kan meezingen, want de tekst wordt geprojecteerd op grote led-schermen naast het podium.

Alvast een beetje sfeer proeven? Dat kan op de Facebookpagina van Rotterdam Zingt en met de foto’s en video’s van de vorige edities.

Rotterdam Zingt 2015

Foto's Rotterdam Zingt

Rotterdam Zingt op Instagram

Rotterdam Zingt is nu ook te volgen op Instagram.
Alle foto’s die op Instagram geplaatst worden met de hashtag #rotterdamzingt worden doorgeplaatst op onze website. Dus deel jouw favoriete foto’s en video’s op Instagram met in de omschrijving #rotterdamzingt en je vindt hem hier terug.

Jouw foto op het scherm tijdens Rotterdam Zingt 2017? Deel je foto met de hashtag #rotterdamzingt en misschien zie jij je foto zelfs terug op de grote LED-schermen!