Rotterdam Zingt is hét gratis toegankelijke meezingevenement van Rotterdam.
Op zaterdag 20 juli 2019 vierden we de achtste editie, voor het eerst op het Schouwburgplein. Lees hier het artikel van het AD over Rotterdam Zingt 2019.

Bekijk hier de foto’s van Rotterdam Zingt 2019

Meezingen met bekende liedjes met een drankje in de hand. Van jong tot oud. Of je nu zuiver zingt of vals dat maakt niet uit. Van samen zingen word je blij! Dat is zelfs wetenschappelijk bewezen. Ook de komende editie zullen er weer populaire meezingers op het programma staan. En iedereen kan meezingen, want de tekst wordt geprojecteerd op grote led-schermen naast het podium.

Alvast een beetje sfeer proeven? Dat kan op de Facebookpagina van Rotterdam Zingt en met de foto’s en video’s van de vorige edities.

Rotterdam Zingt

Rotterdam Zingt 2015

Foto's Rotterdam Zingt

Rotterdam Zingt op Instagram

Rotterdam Zingt is nu ook te volgen op Instagram.
Alle foto’s die op Instagram geplaatst worden met de hashtag #rotterdamzingt worden doorgeplaatst op onze website. Dus deel jouw favoriete foto’s en video’s op Instagram met in de omschrijving #rotterdamzingt en je vindt hem hier terug.

Jouw foto op het scherm tijdens Rotterdam Zingt? Deel je foto met de hashtag #rotterdamzingt en misschien zie jij je foto zelfs terug op de grote LED-schermen!